Rising Insane vervangt War Of Ages op Brainstorm Festival

Sourse Metalfans.nl

De Duitse melodische metalcoreband Rising Insane is toegevoegd aan de line-up van het Brainstorm Festival. De band staat op vrijdag 8 november geprogrammeerd als vervanger van War Of Ages, dat recent zijn volledige Europese tour moest annuleren. Rising Insane brengt op 1 november het nieuwe album Porcelain uit via Long Branch Records. Het Brainstorm Festival wordt op 8 en 9 november gehouden in Gigant in Apeldoorn. Naast Rising Insane spelen daar bands als Sirenia, Cellar Darling, Darkwater, In Mourning en Nightland. Meer informatie over het evenement vind je via www.brainstormfestival.com.

Rising Insane vervangt War Of Ages op Brainstorm Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *