Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Naaz en producer huilden in studio bij opnemen nieuwe single

Het schrijven en opnemen van muziek is een emotionele achtbaan voor zangeres Naaz. Haar nieuwe single damage 🙁 die vrijdag verschijnt, schreef ze in een donkere periode waarin het niet goed met haar ging. “Het was een heftig hoofdstuk in het boek dat ik schrijf”

Wie is Naaz?

  • Geboren op 8 juni 1998 in Gorinchem
  • Opgegroeid in Rotterdam
  • Naaz is van Koerdische afkomst
  • Naaz doet in 2014 mee aan Holland’s Got Talent
  • In 2017 oogst ze succes met haar single Words
  • In 2018 wint Naaz twee Edisons en twee 3FM Awards

De 21-jarige Naaz benadrukt direct dat dit boek niet zal worden uitgebracht. “Het is meer voor mijn eigen ziel. Ik schrijf alles op wat ik denk en voel en vanuit die teksten maak ik liedjes. damage 🙁 kwam voort uit hoe ik de wereld beschrijf op een moment dat het niet goed met me ging. Mijn producer Askjell en ik moesten allebei huilen, omdat het zo mooi is maar zo pijnlijk tegelijk.”

Nadat Naaz haar debuut-EP Bits of Naaz zelf thuis opnam, waagde ze zich er weer aan om met andere producers te werken op de single TAPED. “Ik wilde dat eerst niet meer, omdat ik het idee had dat niemand mijn geluid echt begreep. Dan gingen producers met mijn liedjes aan de haal en klonk het helemaal niet zoals ik het in gedachten had. Ik ben zelf gaan produceren, zodat ik die kant ook snap en beter kan uitleggen hoe ik wil dat het klinkt.”

In de Noorse producer Askjell, die ook werkt met popartiesten Sigrid en Aurora, vond ze iemand die haar wel begrijpt. “Alles wat hij speelde, raakte mij. Ik wist meteen dat ik iemand had gevonden die mijn mood kon vertalen naar geluid”, vertelt Naaz over de eerste dag dat ze met hem in de studio werkte. Ze nam vervolgens al haar nieuwe muziek met hem op.
Bron: Nu.nl