Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Van der Poel laat olympisch testevent op mountainbike in Tokio schieten

Mathieu van der Poel laat dit weekend het olympische testevent op de mountainbike schieten. De renner heeft in overleg met zijn management afgezien van het evenement.

De 24-jarige Van der Poel had zijn deelname aan het testevent eerder toegezegd, maar heeft nu alsnog besloten niet naar Japan af te reizen. Mede door die verandering staat hij donderdag met zijn ploeg aan de start van de Sparkassen Münsterland Giro in Duitsland.

“Op die manier vermijden we extra belasting voor Mathieu door weer een wedstrijd te rijden op een ander continent, met als gevolg ook weer een jetlag”, meldt zijn management in een persverklaring.

De Sparkassen Münsterland Giro wordt Van der Poels laatste koers op de weg van dit seizoen. “We willen Mathieu de kans geven om een uitstekend wegseizoen in schoonheid af te sluiten.” Daarna neemt de coureur van Corendon-Circus rust, waarna hij zich op het veldrijden richt. Daarin is hij regerend wereldkampioen.

De Nederlands kampioen op de weg van vorig jaar richt zich volgend jaar vooral op de mountainbike. Hij geeft bij de Olympische Spelen in Tokio die discipline de voorkeur boven de wegwedstrijd.

Van der Poel leek afgelopen weekend op weg naar een medaille op het WK op de weg. Hij moest in de slotfase van de zware koers in Yorkshire echter lossen uit de kopgroep.

Bron: NU.nl

  • Programma Woensdag
  • Tot 20:00 De Nonstop
  • 20:00 - 22:00  Dj Aragorn (Muziek voor volwassenen)
  • Vanaf 22:00  De Nonstop
  • Wij zoeken nog Dj's M/V met of zonder ervaring iedereen is welkom heb je interesse mail me janelburg@hotmail.nl