Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Beth Hart luistert nu naar eigen muziek alsof ze nieuwe artiest ontdekt

De Amerikaanse bluesrockzangeres vond het jarenlang vreselijk om zichzelf terug te horen, maar luistert inmiddels naar haar eigen muziek alsof ze een nieuwe artiest heeft ontdekt, vertelt ze in gesprek met NU.nl.

De 47-jarige Hart bracht eind september haar negende album War In My Mind uit. De singer-songwriter, die kampte met een drugsverslaving en leeft met een bipolaire stoornis, deed er ook lang over om plezier te vinden in het werken in een studio.

“Ik haatte het maken van albums. Elke keer als ik met producers werkte, veranderden ze mijn liedjes in iets wat ik er totaal niet mee bedoeld had. Dat brak mijn hart”, licht ze toe. Hart, in Nederland vooral bekend van de hit L.A. Song, zocht naar manieren om toch haar zin te krijgen bij de producers die haar muziek in de uiteindelijke vorm goten.

“Ik lever nu meer dan genoeg liedjes aan waardoor zij kunnen kiezen voor de nummers waar ze denken iets mee te kunnen. Ik wil niet dat producers gedwongen worden aan bepaalde liedjes te werken terwijl ze er niets in zien.
Bron: NU.nl