Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nlĀ of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Hordeloopster Visser wil niet meer tevreden zijn met finaleplaats op WK

Nadine Visser gaat dit weekend in Doha voor haar tweede opeenvolgende WK-finale op de 100 meter horden, maar als dat gelukt is mag ze volgens zichzelf nog niet tevreden zijn. Anders dan twee jaar geleden in Londen wil ze dat de eindstrijd ook haar beste race is.

“In Londen was ik verschrikkelijk blij en opgelucht toen de finaleplaats binnen was”, vertelt Visser, die destijds tranen van blijdschap had. “Dat was mooi, maar het kostte me ook energie, en dat mag niet.”

De 24-jarige Noord-Hollandse kwam in de eindstrijd in de Britse hoofdstad tot 12,83 en finishte als zevende. Haar tijd was identiek aan die in de halve finales. “Dat moet nu anders”, vindt Visser. “Ik doe het voor niets minder dan de finale, maar dan wil ik in die finale ook pieken. En dat kan. Ik ben verder dan in 2017.”

Aan een medaille wil Visser nog niet denken. “Het zou mooi zijn als ik een persoonlijk record loop, maar het is afhankelijk van anderen wat me dat oplevert.”
Bron: NU.nl