Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Stam begrijpt woede Feyenoord-fans na ‘enorm slecht’ duel met Fortuna

Jaap Stam kan na de pijnlijke 4-2-nederlaag van Feyenoord bij Fortuna Sittard begrip opbrengen voor de grote teleurstelling bij de fans. De trainer vindt dat zijn ploeg te veel fout deed om een goed resultaat te behalen bij de Limburgse laagvlieger.

“We hebben het zelf enorm slecht gedaan”, bekende Stam zondag in gesprek met FOX Sports. “Er zijn veel dingen die anders moeten, anders geef je de doelpunten niet zo makkelijk weg. Het is dan ook terecht dat het publiek kwaad en gefrustreerd is. Dat zijn wij ook.”

Feyenoord stond bij rust al met 3-1 achter in Sittard en slaagde er niet in die achterstand na rust ongedaan te maken. Bassala Sambou zorgde in de eerste minuut van de tweede helft zelfs voor de vierde Fortuna-treffer, waarna Steven Berghuis in de 66e minuut nog de 4-2 aantekende.

“We gaven de doelpunten te makkelijk weg”, concludeerde Stam. “We speelden soms te geforceerd en waren daardoor kwetsbaar in de omschakeling. De verdedigers willen wel duels winnen, maar waren af en toe te twijfelachtig. We lieten ons de kaas van het brood eten en dat is frustrerend.”

De pijnlijke nederlaag bij Fortuna volgde slechts drie dagen na de knappe 2-0-zege op FC Porto in de Europa League. In het weekend daarvoor won Feyenoord bovendien met 5-1 van FC Twente, waardoor het erop leek dat de Rotterdammers de weg naar boven hadden ingezet.

“Als je wint is het hosanna en als je verliest draait alles weer om”, onderstreepte Stam, wiens ploeg in de tweede helft bij vlagen werd uitgejouwd door de eigen supporters. “Voor het publiek is het daarom zwaar klote en voor ons natuurlijk ook. We hadden het gewoon beter moeten doen, zo simpel is het.”

Bron: NU.nl