Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Sepultura komt met nieuw album

Sourse Metalfans.nl

Afgelopen weekend trad Sepultura op op Rock In Rio. Daar maakte de band bekend dat begin volgend jaar een nieuwe cd uitkomt. Deze heet Quadraen is net als de vorige platen een conceptalbum. Tevens speelde de band op Rock In Rio gelijk al een nieuw nummer genaamd Isolation, dat je kunt beluisteren als je verder leest. Net als bij het vorige album Machine Messiah werkte de band voor de opnames van de nieuwe cd wederom met producer Jens Bogren in zijn Fascination Street Studios in Zweden.

Komende zomer is Sepultura te zien op Dynamo Metalfest in Eindhoven, samen met onder meer Heaven Shall Burn en Jinjer. Aanstaande donderdag al is Derrick Green in het land. Hij geeft dan een vocal masterclass in Poppodium Duycker in Hoofddorp.

Sepultura komt met nieuw album