Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Wiegman verwacht dat Oranjevrouwen tegen Rusland veel zorgvuldiger zijn

Bondscoach Sarina Wiegman van de Oranjevrouwen rekent erop dat haar ploeg dinsdag tegen Rusland een stuk zorgvuldiger en geconcentreerder aan de aftrap verschijnt dan vorige week tegen Slovenië.

Nederland leek in Slovenië voor het eerst puntenverlies te lijden in de EK-kwalificatie, maar dankzij twee rake vrije trappen van Sherida Spitse in de slotfase won Oranje alsnog met 2-4.

Zowel binnen als buiten het elftal werd kritisch gekeken naar het optreden van de Oranjevrouwen. “We waren slordig, maakten verkeerde keuzes en bij balverlies was het middenveld niet goed bezet. Dat gaan we morgen beter doen”, stelde Wiegman maandag. “Als we geconcentreerder zijn, krijgen we vanzelf meer controle.”

Rusland, dat na twee duels zes punten heeft, wordt als de sterkste tegenstander gezien in de groep. “Ze zijn nog iets fysieker dan Slovenië en ze kunnen onverwachte dingen doen. Wij moeten ervoor zorgen dat we de bal zo snel laten lopen, dat we onder druk uit kunnen komen.
Bron: NU.nl