Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nlĀ of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Ariana Grande moet misschien concerten afzeggen vanwege ziekte

Ariana Grande heeft last van een sinusinfectie. Via haar Instagram Stories laat ze zaterdagavond weten dat het niet zeker is of haar geplande concerten kunnen doorgaan.

“Ik weet niet hoe het kan, maar mijn keel en hoofd doen heel erg pijn”, meldt de 26-jarige zangeres. Ze schrijft er alles aan te doen om op tijd weer beter te zijn, maar ze haar fans alvast wil waarschuwen voor het geval dit niet lukt.

“Ik weet op dit moment niet precies wat er aan de hand is met mijn lichaam en daar moet ik achter zien te komen. Zie dit als een kleine waarschuwing.”

Grande is sinds maart bezig met haar Sweetener World Tour, een reeks concerten in Europa en Noord-Amerika. In augustus trad ze op in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Zondagochtend liet Grande weten dat ze nog altijd ziek is.

“Ik kan nog steeds niet slikken of mijn hoofd optillen”, aldus de zangeres. “Ik ga weer naar de dokter en zal jullie laten weten of de show kan doorgaan. Het spijt me heel erg. De ziekte heeft me denk ik ingehaald.”

Bron: NU.nl
Beeld: BrunoPress