Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Groenendijk betwijfelt of hij nog wel juiste coach voor ADO Den Haag is

Alfons Groenendijk gaat zich na de tiende nederlaag van het seizoen beraden over zijn positie als trainer van ADO Den Haag. De coach zag zijn ploeg zaterdag kansloos verliezen van Heracles Almelo (4-0).

De nederlaag op het Almelose kunstgras was hard aangekomen, erkende Groenendijk tegenover FOX Sports. “Je kan de hele week trainen en zaken bespreken, maar op het veld hebben we wederom niet het juiste antwoord gegeven”, verzuchtte hij.

De voormalig middenvelder zag zijn ploeg als “los zand” spelen. Voor rust scoorden Cyriel Dessers en Mauro Júnior, waarna Dessers en Alexander Merkel het kwartet na de pauze voltooiden. ADO houdt daardoor in de Eredivisie alleen RKC Waalwijk onder zich.

“Het vertrouwen is broos”, erkende Groenendijk. “Na de 2-0 gingen de koppies hangen. Ik probeerde vanaf de kant nog wel wat te brengen, maar eigenlijk was ik vooral met damage control bezig. Je moet ook kijken naar de volgende wedstrijd.”
Bron: NU.nl
Beeld: Pro Shots