Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Roxette-zangeres Marie Fredriksson op 61-jarige leeftijd overleden

Marie Fredriksson, zangeres van het Zweedse duo Roxette, is op 61-jarige leeftijd overleden. De manager van de zangeres bevestigt dit nieuws aan de Zweedse krant Expressen.

“Met grote droefheid moeten we bekendmaken dat een van onze grootste en meest geliefde artiesten is overleden”, luidt de verklaring. De manager laat weten dat de zangeres in de ochtend van maandag 9 december is overleden na een lang ziekbed.

De zangeres kreeg in 2002 te horen dat ze een hersentumor had. Ze werd behandeld en in 2005 verklaarde ze kankervrij te zijn. Roxette ging vanaf 2010 weer optreden, maar in 2016 moest de tour worden afgebroken door gezondheidsproblemen van Fredriksson.

Het Zweeds koningshuis betreurt de dood van Fredriksson. Koning Carl Gustaf laat namens de hele familie weten dat ze zijn geraakt door haar overlijden. “Voor velen in ons land, ook in mijn eigen familie, is haar muziek nauw verbonden met herinneringen aan bijzondere en belangrijke momenten in het leven”, aldus Carl Gustaf.

Fredriksson laat haar echtgenoot Mikael Bolyos en hun twee kinderen Josefin (26) en Oscar (23) achter. De familie laat weten dat ze in besloten kring wordt begraven.

Bron: NU.nl
Beeld: BrunoPress

  • Programma Dinsdag
  • Tot 20:00 De Nonstop
  • 20:00 - 22:00  Dj Altermikey (Alternative RockZone)
  • Vanaf 22:00  De Nonstop
  • Wij zoeken nog Dj's M/V met of zonder ervaring iedereen is welkom heb je interesse mail me janelburg@hotmail.nl