Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Emotionele Feyenoorders dragen bekerzege op aan overleden De Leeuw

De Feyenoord-selectie heeft de zege op sc Heerenveen (0-1) in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker opgedragen aan Carlo de Leeuw. De materiaalman van de Rotterdammers overleed eerder op donderdag op 59-jarige leeftijd.

“Het was vandaag geen optie om te verliezen”, zei Feyenoord-trainer Dick Advocaat bij FOX Sports“Ik ben na afloop snel naar binnen gelopen, maar ik hoorde dat het geweldig was wat de jongens gedaan hebben met de fans. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar niet zo goed meer tegen kan.”

Na afloop op het veld waren de emoties zichtbaar bij de spelers van Feyenoord. Onder anderen doelpuntenmaker Leroy Fer en assistent-trainer John de Wolf waren in tranen toen de meegereisde fans bedankt werden voor hun steun.

De spelers poseerden daarna met een spandoek uit het uitvak, waarop de naam van De Leeuw stond. De materiaalman, die sinds 2000 voor de Rotterdammers werkte en eerder speler was van de club, leed al geruime tijd aan kanker.
Bron: NU.nl
Beeld: Pro Shots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *