Saxofonist Hans Dulfer viert dat hij 65 jaar in de muziek zit met een tournee. Het eerste concert van de muzikant staat gepland op 27 maart.

Dulfer heeft voor zijn jubileumtournee de beschikking over een nieuwe band. De saxofonist geeft op zijn tachtigste verjaardag, op 28 mei, een concert in de Amsterdamse Melkweg.

Naar eigen zeggen heeft Dulfer een hekel aan jubilea en geeft hij niets om terugkijken naar het verleden. Toch liet de saxofonist zich ook in 2015 verleiden tot een jubileumtournee om te vieren dat hij dat jaar 75 werd en 60 jaar optrad.

Dulfer ontving in 2015 tijdens het Amsterdam Jazz Festival een lifetime achievement award uit handen van zijn dochter Candy voor zijn nationale en internationale carrière. De muzikant ging in 2018 voor het eerst op theatertournee met een muziekshow rond bluesartiest Lead Belly.