Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Amerikaanse countryzanger Kenny Rogers (81) overleden

Countryzanger Kenny Rogers, bekend van nummers als Islands in the Stream en The Gambler, is vrijdagnacht op 81-jarige leeftijd overleden.

De zanger stierf thuis een natuurlijke dood in het bijzijn van zijn familie. In verband met het coronavirus zal de uitvaart in zeer kleine kring plaatsvinden. De familie hoopt op een later tijdstip het leven van de zanger te kunnen vieren met zijn vrienden en fans, zo schrijven ze in een verklaring.

Rogers, die in 1938 in Houston (Texas) werd geboren, kan gezien worden als een van de grootste countryzangers aller tijden. Hij won in zijn lange muzikale carrière vele prijzen, waaronder drie Grammy Awards. Ook scoorde hij vele nummer 1-hits, zoals met The Gambler.

Overigens is The Gambler niet alleen de naam van het lied, maar vormde het ook de inspiratie voor een aantal televisiefilms waarin Rogers de hoofdrol speelde.
Door: NU.nl
Beeld: BrunoPress