Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Glennis Grace kondigt nieuwe data voor uitgestelde tournee aan

Glennis Grace heeft dinsdag op Instagram nieuwe speeldata voor haar vanwege het coronavirus uitgestelde tournee aangekondigd. Meer Van Mij begint nu op 18 oktober in Tilburg en loopt tot februari.

Kaarten die eerder waren gekocht voor de inmiddels verzette concerten van Grace blijven geldig voor de nieuwe data. De concerten in Tilburg, Amstelveen en Utrecht zijn uitverkocht.

Vanwege de maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werden maandag alle evenementen in Nederland tot 1 juni verboden. Grace moest haar voor april en mei geplande clubtournee door Nederland dus verplaatsen.

De situatie rond het COVID-19-virus leidt tot het annuleren of uitstellen van veel culturele evenementen en banenverlies onder voornamelijk zzp’ers. Cultuurminister Ingrid van Engelshoven schat de financiële schade voor de culturele sector op 60 tot 100 miljoen euro per week
Bron: NU.nl
Beeld: NU.nl/Peter Pasman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *