Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Maatregelen tegen stijgend aantal besmettingen: Rotterdamse cafés moeten om 1:00 uur sluiten

Laat cafébezoek wordt ontmoedigd in de regio Rotterdam-Rijnmond. Om middernacht gaan de lampen aan en de muziek uit en mogen er geen bezoekers meer naar binnen. Een uur later moet de zaak leeg zijn.

Haagse bronnen melden aan de NOS dat het kabinet op die manier het stijgende aantal coronabesmettingen wil tegengaan. De maatregelen gelden voor zes regio’s in het westen van het land.

Donderdag is er overleg geweest tussen het kabinet en de voorzitters van zes veiligheidsregio’s waar de cijfers te hoog zijn. Vrijdag worden de maatregelen verder uitgewerkt en ‘s avonds worden de nieuwe regels op een persconferentie toegelicht.

Ook het maximale aantal mensen dat aanwezig mag zijn in een horecazaak wordt teruggebracht. Nu is de maximale groepsgrootte nog 100. Dat wordt 50.

De regio’s waar de extra maatregelen gaan gelden zijn Amsterdam-Amstelland, Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden (Den Haag), Utrecht, Kennemerland (Haarlem) en Hollands Midden (Leiden).

Bron: Rijnmond.nl

  • Programma Woensdag
  • Tot 20:00 De Nonstop
  • 20:00 - 22:00  Dj Aragorn (Muziek voor volwassenen)
  • Vanaf 22:00  De Nonstop
  • Wij zoeken nog Dj's M/V met of zonder ervaring iedereen is welkom heb je interesse mail me janelburg@hotmail.nl