Pratto is duidelijk: ‘Ik wil Feyenoord graag helpen kampioen te worden’

Lucas Pratto is met een duidelijke doelstelling naar Feyenoord gekomen. ,,Ik wil de club graag helpen kampioen te worden”, zegt de 32-jarige spits uit Argentinië tijdens zijn eerste interview als speler van de club uit Rotterdam. ,,Dat is me bij andere clubs ook gelukt.”

Feyenoord huurt de vijfvoudig international de rest van het seizoen van River Plate. ,,River Plate is op dit moment de grootste club van Zuid-Amerika”, vertelt hij op de website van Feyenoord. ,,Ze wilden ook dat ik zou blijven. Maar dit was een kans die ik niet kon laten liggen.”

Feyenoord was de afgelopen weken op zoek naar een centrumspits omdat Nicolai Jørgensen maar blijft zoeken naar zijn vorm en Robert Bozenik nog geblesseerd is. Volgens technisch directeur Frank Arnesen is Pratto snel inzetbaar. ,,Ik ben erg dankbaar dat River mij heeft laten gaan en ik ben nog dankbaarder dat Feyenoord interesse in mij toonde”, zegt de Argentijnse aanvaller. ,,Ik denk met mijn ervaring en winnaarsmentaliteit iets bij te kunnen dragen.”

Bron: Ad.nl
Beeld: AFP

No votes yet.
Please wait...