Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Federer niet naar ijzersterk ABN Amro-tennistoernooi in Ahoy

Roger Federer komt definitief niet naar het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam. Lange tijd had toernooidirecteur Richard Krajicek de hoop dat de beste tennisser aller tijden zijn rentree zou maken in Rotterdam. Maar de Zwitser heeft gekozen om te beginnen in Doha.

Daardoor is een clash in Ahoy tussen de wereldtoppers Rafael Nadal en Roger Federer, die jarenlang het mondiale tennis hebben gedomineerd, van de baan. Ondanks het ontbreken van Federer staat er in Rotterdam dit jaar een ijzersterk deelnemersveld. Naast Nadal komen met Medvedev, Tsitsipas, Rublev en Berrettini maar liefst vijf spelers uit de mondiale top-10 in actie in de Maasstad.

Ook titelverdediger Monfils en toernooiwinnaar in 2015 Wawrinka hebben hun deelname aan de 48ste editie van het indoortoernooi in Rotterdam al eerder aangekondigd. Dinsdag werden ook nog Bautista Agut, Goffin en Raonic aan het deelnemersveld toegevoegd.

Opvallend is dat er voorlopig geen Nederlandse deelnemers in het deelnemersveld te vinden zijn. Via de kwalificaties kunnen er nog wel Nederlanders zich plaatsen voor het hoofdtoernooi. De laatste jaren kreeg een Nederlandse topper vaak een wildcard. Het toernooi in Ahoy is dit jaar vanwege corona opgeschoven naar de eerste week van maart.

Bron: Rijnmond.nl

No votes yet.
Please wait...
  • Tot 20:00 De Nonstop
  • 20:00 - 22:00  Dj Aragorn (Muziek voor volwassenen)
  • Wij zoeken nog Dj's M/V met of zonder ervaring is welkom hen je interesse mail me janelburg@hotmail.nl