Dirk Kuyt per direct weg bij Feyenoord

Dirk Kuyt gaat per direct weg bij Feyenoord. Hij wil zich kunnen ontwikkelen als coach. In onderling overleg met de club is het contract beëindigd.

Kuyt trainde vorig seizoen Feyenoord Onder-19. Dit seizoen had hij geen ploeg onder zijn hoede, maar hij stond wel op de loonlijst.

Technisch directeur Frank Arnesen had Kuyt komende zomer graag behouden voor de club, maar de oud-aanvoerder heeft de clubleiding laten weten dat het beter is voor zijn ontwikkeling om een ander pad te volgen.

“Iedereen weet wat Feyenoord voor mij betekent en ik heb ontzettend veel ervaring kunnen opdoen bij de club de afgelopen jaren”, zegt Kuyt in een verklaring. “Ik weet dat onze wegen ooit weer gaan kruisen, maar voor nu vind ik het belangrijk om mijn pad juist elders te vervolgen. Daarin volg ik mijn gevoel.”

Frank Arnesen respecteert de keuze van Kuyt: “Als mens en trainer heb ik Dirk heel hoog zitten. Dirk heeft besloten zijn eigen weg te volgen en dat is zijn goed recht. We wensen hem alle succes bij de volgende stap in zijn loopbaan.”

Bron: Rijnmond.nl

No votes yet.
Please wait...