Zondag met Lubach is het dertiende en laatste seizoen begonnen met 2,3 miljoen kijkers. Het programma eindigde daarmee op de derde plek van best bekeken programma’s, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het is de best bekeken uitzending uit de geschiedenis van Zondag met Lubach. Het kijkcijferrecord van het satirisch nieuwsprogramma stond hiervoor op een kleine 2,1 miljoen.

In de uitzending besprak Arjen Lubach onder meer de reactie van demissionair premier Mark Rutte op de rellen van de afgelopen weken en de situatie rondom het vaccineren in Nederland.

Lubach kondigde vorig jaar in zijn boek Stoorzender aan dat hij zou stoppen met het programma. Het twaalfde seizoen moest dan ook het einde van de show worden. Later werd echter besloten dat er rond de Tweede Kamerverkiezingen nog een nieuw seizoen gemaakt zou worden.

Heel Holland Bakt (3,5 miljoen kijkers) en het NOS Journaal van 20.00 uur (3,36 miljoen kijkers) waren de enige programma’s die zondag meer kijkers wisten te trekken.