Nieuw K3-lid mag ook een zanger zijn

Studio 100-baas Gert Verhulst vertelt dat ze op zoek gaan naar een nieuw lid. Hij benadrukt dat ze ditmaal niet per se zoeken naar een vrouw. Zowel zangers als zangeressen vanaf achttien jaar oud zijn welkom om zich aan te melden voor een auditie. Studio 100 onderzoekt momenteel de mogelijkheden om het vinden van een nieuw K3-lid in een televisieprogramma te laten zien. SBS6 is daarover in gesprek met de Vlaamse zender VTM en Studio 100.

Meijer zal de groep niet per direct verlaten. Er staat nog een tour gepland, die wegens het coronavirus is uitgesteld. Studio 100 hoopt deze tour binnenkort af te kunnen werken als een afscheid van Meijer.

K3 werd in 1998 opgericht en bestond toen uit Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Aerts verliet in 2009 de band en werd vervangen door Josje Huisman. In 2015 werd de hele groep vervangen door Meijer, De Pillecyn en Verbruggen. Beide keren werd een talentenjacht op televisie gehouden om nieuwe groepsleden te vinden.