Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Dirk Kuyt tot de zomer aan de slag als analyticus bij Ziggo Sport

Dirk Kuyt gaat definitief aan de slag als analyticus bij Ziggo Sport. De oud-international, die vorige week bij Feyenoord zijn contract als jeugdtrainer liet ontbinden, heeft zich tot de zomer verbonden aan de sportzender. Kuyt was de voorbije weken als proef al een aantal keer te gast bij Ziggo Sport.

Kuyt zal de komende weken veelvuldig zijn opwachting maken als analyticus bij wedstrijden uit het Europese topvoetbal, met name de Premier League. Als speler van Liverpool was hij jarenlang actief in Engeland. Ook schuift de Katwijker aan in het door Jack van Gelder gepresenteerde voetbalpraatprogramma Rondo, waarin ook Ruud Gullit en Marco van Basten te gast zijn.

Kuyt: ,,De afgelopen weken ben ik al vaker te gast geweest bij Ziggo Sport en dat is mij goed bevallen. Ik vind het leuk om de competities waarin ik zelf actief ben geweest zoals de Premier League en de UEFA Champions League vanuit een ander perspectief te bekijken. Dat maakt het extra boeiend.”

Bron: AD.nl

No votes yet.
Please wait...
  • Tot 20:00 De Nonstop
  • 20:00 - 22:00  Dj Altermikey (Topmusic)
  • Wij zoeken nog Dj's M/V met of zonder ervaring is welkom hen je interesse mail me janelburg@hotmail.nl