Frenna wil, nadat hij door de Volkskrant werd gewezen op de Haagse afkomst van Golden Earring en Shocking Blue, ook nummers van die bands samplen. De rapper deed dat eerder al met Onderweg van Abel.

De muzikant vertelt in gesprek met de krant dat hij er heel trots op is dat hij uit Den Haag komt en dat hij meer wil doen met zijn stad.

De namen Golden Earring en Shocking Blue zeggen hem in eerste instantie niets, maar grote hits als Radar Love en Venus herkent hij wel. “85 miljoen keer gestreamd (Radar Love, red.)! En ze komen uit Den Haag!? Dat wist ik never niet, man. Fuck zeg.”

De 29-jarige Frenna ziet het als een teken dat hij door de krant op de nummers gewezen wordt en wil zeker een sample van de nummers gebruiken in een nieuw liedje. “Ik ga ze eens goed checken. Dit is sick! Ik ben heel bijgelovig. Nu je mij dit hebt verteld, weet ik gewoon dat ik ervoor gemaakt ben om die stap ook te maken. Dat moet!”

“Waarom? Ik wil het verschil maken. Ik denk dat ik die guy ben. Eerst was rappen voor mij onmogelijk. Laat staan dat ik er iets mee zou kunnen verdienen. En kijk eens wat ik allemaal heb gedaan. Voor mij is niks meer onmogelijk. En ik wil de beste toekomst voor mijn dochter die ze maar kan krijgen. Dat betekent dat ik nu all-in moet gaan.”