Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op, op de chat elders op deze site

Konijnen van Pannenkoekenhuis Vlaardingen bruut om het leven gebracht

De konijnen van pannenkoekenhuis ‘t Hof in Vlaardingen zijn zaterdagmorgen dood gevonden. “Onze zes lieve diertjes zijn bruut om het leven gebracht”, zegt de aangeslagen eigenaresse Mariska Espinoza.

Bij het openen van de zaak aan de Hofsingel ontdekten de eigenaren al een dood konijn op de parkeerplaats. “De andere vijf lagen dood in hun hok. Bij het pad naar de voordeur stond een krat bier dus er hebben hier gewoon mensen flink huisgehouden.”

Gebroken nekjes

De dierenarts doet onderzoek naar de exacte doodsoorzaak. “De diertjes waren nog niet stijf toen ik ze naar de dierenarts bracht. Op de eerste foto’s en scans zie je inwendige verwondingen en gebroken nekjes. Ze hebben echt geleden en zijn langzaam doodgegaan”, huivert Espinoza.

Er is aangifte gedaan en de politie doet onderzoek. “Onze opgang ligt op het terrein van Stadstoezicht en daar zijn camera’s. Die beelden gaan we nu bekijken. Maar wij roepen de schuldigen op zich te melden,” zegt Espinoza.

Bron: Rijnmond.nl

No votes yet.
Please wait...
  • Tot 20:00 De Nonstop
  • 20:00 - 22:00 Dj Aragorn (De Prehistorie)
  • Wij zoeken nog Dj's M/V met of zonder ervaring is welkom hen je interesse mail me janelburg@hotmail.nl