Chateau Meiland heeft het eigen kijkcijferrecord gebroken: maandagavond zagen 1,76 miljoen mensen hoe Maxime Meiland haar ouders vertelde dat ze voor de tweede keer moeder wordt. Het oude record stond op 1,7 miljoen kijkers, voor de seizoensopener van dit jaar.

Alleen het NOS Journaal van 20.00 uur werd maandag beter bekeken: daar keken 2,48 miljoen mensen naar. Chateau Meiland is momenteel twee keer per week te zien – op zowel maandag- als donderdagavond – en wordt gezien als de kijkcijferhit van SBS6.

Maandag werd bekend dat Maxime en Montana Meiland samen Petite Chateau gaan maken, waarin ze mensen helpen een babykamer te maken. Maxime maakte een week geleden bekend zelf in verwachting te zijn van een tweede kind. Ze is al de moeder van dochter Claire (3).

Het nieuwe seizoen van Beau is maandag van start gegaan met 866.000 kijkers, waarmee Beau van Erven Dorens directe concurrent Op1 (888.0000 kijkers) niet wist te verslaan.