Wij zoeken nog dj's M/V ben jij dj of wil je dj worden iedereen is welkom heb jij zin of tijd mail me janelburg@hotmail.nl of zoek ons op de chat elders op deze site

Wielrenner redt man uit brandend huis

Bij de brand die zaterdag woedde in een huis in Dordrecht heeft een voorbijkomende wielrenner een heldendaad verricht, zegt de politie. Nog voordat de hulpdiensten er waren, schoot de wielrenner te hulp door de bewoner, die zelf niet meer kon lopen, in veiligheid te brengen.

De brand brak zaterdag aan het einde van de middag uit in een schuur aan de Kilweg en leek in eerste instantie een klein brandje, maar het vuur sloeg al gauw over naar de rieten kap van de woning ernaast. Daarbij kwam ook veel rook vrij.

De hulp van de wielrenner kwam als geroepen. “Wat op dat moment een kleine handeling leek, bleek uiteindelijk van meerwaarde”, zegt de politie. De schuur, een caravan en het hele huis brandde volledig uit.

De politie is nu op zoek naar de wielrenner. Hij was er nog toen de politie arriveerde, maar werd weggestuurd voor zijn eigen veiligheid vanwege de vele rook die vrijkwam.

Bron: Rijnmond.nl

No votes yet.
Please wait...