De laatste achtduizend beschikbare kaarten voor het festival Down The Rabbit Hole zijn binnen vier minuten verkocht. De organisatie van het festival, dat dit jaar onder meer Gorillaz, Doe Maar en Disclosure ontvangt, meldt op sociale media dat reguliere kaarten voor de editie van 2021 uitverkocht zijn.

Er is nog wel een aantal combinatiekaarten beschikbaar. Bij deze tickets is een “luxe” accommodatie inbegrepen, zoals een tent of een kleine bungalow. De prijs van deze kaartjes is veel hoger dan de reguliere kaarten, waarbij de festivalgangers hun eigen accommodatie moeten meenemen naar de camping.

Het festival is vanwege de situatie rondom het coronavirus met meer dan een maand opgeschoven, naar 27 tot en met 29 augustus in plaats van begin juli. De organisatie verwacht dat door de verplaatsing de kans groter is dat het festival kan doorgaan en dat er in augustus meer internationale bands en artiesten kunnen worden geboekt, omdat die dan wel op tournee zijn.

Ook verhuist Down The Rabbit Hole dit jaar eenmalig naar het terrein van Lowlands in Biddinghuizen. Normaliter is het festival in Beuningen. Omdat het festival veel spullen op het terrein deelt met zijn ‘grote broer’ Lowlands, dat het weekend ervoor plaatsvindt, ontstond het idee eenmalig naar Biddinghuizen te verhuizen.