Google heeft per ongeluk op Twitter verklapt een nieuwe versie van de Pixel Buds uit te gaan brengen, meldt 9to5Google. De draadloze oordoppen zouden goedkoper worden dan zijn voorganger.

Google onthulde de oordopjes dinsdag op Twitter, maar dat lijkt per ongeluk te zijn gegaan. De tweet stond slechts tien minuten online en werd vervolgens weer verwijderd.

In de tweet schreef het bedrijf dat de nieuwe Pixel Buds gearriveerd zijn. De oordopjes zijn echter nog niet officieel aangekondigd en ook nog nergens te koop. Volgens 9to5Google is de tweet vermoedelijk verkeerd ingepland.

In de tweet staat dat de Pixel Buds ondersteuning krijgen voor Fast Pair, een proces om bluetoothapparaten gemakkelijk aan alle ondersteunde Android-apparaten te koppelen. Volgens 9to5Google zouden de oordopjes ook goedkoper worden dan zijn voorganger en zouden de kleuren worden aangepast.

Wanneer de nieuwe Pixel Buds te koop zullen zijn, is nog onduidelijk. Ook is nog niet bekend wat de oordopjes gaan kosten.