Dode bij steekpartij in Rozenburg, verdachte aangehouden

Bij een steekpartij aan de Koninginnelaan in Rozenburg is maandagmorgen vroeg een dode gevallen. Wie het slachtoffer is en wat de aanleiding van de steekpartij is, is nog niet bekend. De politie heeft in de directe omgeving een verdachte aangehouden.

Het slachtoffer is gevonden op de parkeerplaats van tennisclub Rozenburg. De politie kreeg rond 06:00 uur een telefoontje met de melding van een steekpartij. Toen de agenten ter plaatse kwamen, troffen zij een overleden man aan in een auto. De politie heeft de omgeving afgezet met hekken en lint.

Een omwonende vertelt dat haar man vanmorgen wakker is geworden van herrie: “Hij zei dat hij iets gehoord had bij de auto’s op de parkeerplaats en ging even kijken. Hij hoorde eerst een soort ruzie en hij zei ‘dat gaat fout’. Toen is hij naar buiten gegaan maar hij zag niks. Daarna kwamen er al gauw politieauto’s.”

De buurtbewoner zegt dat de parkeerplaats vaker wordt gebruikt als hangplek: “Er is wel vaker geluid, dus we dachten niet meteen dat het heel erg was.”

 

 

 

 

 

 

 

Politieafzetting bij de parkeerplaats | Foto: Rijnmond

Bron: Rijnmond.nl

No votes yet.
Please wait...