De Spice Girls doen hun uiterste best om ook Victoria Beckham te strikken voor een nieuwe tournee. Melanie C, Melanie B, Emma Bunton en Geri Halliwell zijn van plan weer samen te gaan optreden, maar willen dat ook Beckham (Posh Spice), die in 2012 voor het laatst met haar collega’s op het podium stond, meedoet.

“We zouden het geweldig vinden als ze terugkeert op het podium. Ik denk eerlijk gezegd wel dat het gaat gebeuren”, zegt Melanie C in een interview met het programma Entertainment Tonight. “Op dit moment willen alleen wij vier, maar we proberen Victoria te strikken. Het zou goed kunnen dat ze op een gegeven moment overstag gaat.”

De Spice Girls traden in 2019, zonder ‘Posh Spice’, voor het laatst samen op. Al langer is bekend dat de Britse meidengroep weer een tournee wil gaan doen, maar die plannen kwamen door de coronapandemie stil te liggen. “We gaan wanneer het veilig is. Wat het lastig maakt, is dat er zoveel artiesten zijn die weer willen en er is maar een beperkt aantal locaties, dus we staan allemaal achter elkaar in een rij te wachten terwijl we schreeuwen: ik wil, ik wil.”

De groep werd in 1994 opgericht en stopte in 2000. Daarna kwamen de Spice Girls nog een paar keer bij elkaar. Beckham vond het na de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012 mooi geweest. De zangeres, die formeel nog steeds deel uitmaakt van de Spice Girls, richt zich vooral op haar eigen succesvolle modelabel.