De aangekondigde reünieconcerten van Only Seven Left zijn door de nieuwe coronamaatregelen voor onbepaalde tijd uitgesteld. De boyband zou in november voor het eerst in zeven jaar gaan optreden.

“We hebben ons er een jaar op verheugd, een enorme teleurstelling”, laat de groep weten op Instagram. “We kijken nu naar nieuwe data en komen zo snel mogelijk met een update. Kaarten blijven geldig. Houd moed!”

De concerten zouden plaatsvinden in concertzaal De Vorstin in Hilversum. De kaarten voor beide shows waren binnen korte tijd uitverkocht. De vijf bandleden zouden na een afwezigheid van zeven jaar een nieuwe elpee met zeven nieuwe nummers presenteren.

Only Seven Left werd opgericht in 2005. De vijf bandleden – Bjørgen, Jochem, Hinne, Bram en Roderick – gaven onder meer concerten in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Egypte en Indonesië. Hun grootste hit was Love Will Lighten The Dark uit 2012.