Patty Brard brengt samen met Snollebollekes-team een carnavalsnummer uit

Patty Brard (66) is van mening dat ze op een leeftijd is gekomen waarbij ze alleen nog maar hoeft te doen “waar ze echt zin in heeft”. Daar hoort zingen ook bij, vertelt ze aan het ANP. De televisiepersoonlijkheid brengt zondag een carnavalsnummer uit in samenwerking met de schrijvers en producers van de feestact Snollebollekes.

Patty laat het lied, In M’n Panterpak, ook bij de start van het Brabantse carnaval horen. Ze kwam met het idee voor het nummer door de pantercollectie die ze zondag uitbrengt, een schoonmaakcollectie en huispakken, allemaal in panterprint. “We dachten, dat valt samen met carnaval, hoe leuk is het om daar een nummer bij te maken?”

Het was lange tijd onzeker of carnaval fysiek kon doorgaan of niet. “We dachten, of het is echt carnaval en je doet een panterpakkie aan en oren erbij, of je kunt het thuis vieren in je onesie.” Maar het kan dit jaar fysiek doorgaan. “Daar ben ik heel erg blij mee, ik denk dat we wel toe zijn aan een dansje.”

Patty laat haar nieuwe nummer, dat ze zelf “Panterpakkie” noemt, ook horen tijdens de traditionele carnavalsaftrap 3 Uurkes Vurraf. Tijdens dat programma wordt afgeteld naar carnaval. Daar treedt ze op met Roy Donders. Samen laten ze hun carnavalshit Wat Zijn Ze Lekker horen. Patty kijkt er enorm naar uit, vertelt ze. “Ik weet heus wel dat ik geen Whitney Houston ben, maar ik heb wel heel veel plezier in optreden. Het houdt je jong.”

Bron: RTL.nl

No votes yet.
Please wait...