Met een nieuw album en een wereldtournee keert Hardwell na 3,5 jaar terug van zijn sabbatical. De 34-jarige dj maakte zondagavond (lokale tijd) zijn comeback bekend met een set via een livestream tijdens het Ultra Music Festival in Miami.

Robbert van de Corput, zoals de Nederlandse dj echt heet, treedt dit jaar in meerdere grote steden op. Op 3 december staat Hardwell in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ook staan concerten in onder meer New York, Hamburg, Madrid, Bangkok, Hongkong en Taipei gepland. Fans kunnen zich via de website van de dj registreren voor de voorverkoop die dinsdag om 17.00 uur begint. Een uur later start de reguliere verkoop.

Op het nieuwe album van Hardwell, genaamd Hardwell Rebels Never Die, staan veertien nummers. De datum waarop de plaat uitkomt, is nog niet bekendgemaakt. Vrijdag verschijnen de eerste singles.

De dj maakte in augustus 2018 bekend voor onbepaalde tijd een pauze te nemen omdat hij de werkdruk niet meer aankon. Zijn laatste optreden was tijdens het Amsterdam Dance Event in oktober 2018.