Man die werd doodgeschoten bij metrostation Coolhaven is muziekproducer Siki Martina

De 31-jarige Rotterdammer die afgelopen nacht is omgekomen bij een schietincident in Rotterdam is muziekproducer Siki Martina. Dat melden meerdere media en verschillende bronnen op social media.
Martina was dj en producer. Hij was ook de vriend van zangeres Sarita Lorena, die dit seizoen meedoet aan het programma ‘Beste Zangers’. Op Instagram schrijft ze dat ze ‘huilt om het overlijden van haar vriend’.
“We hebben elkaar vele dingen beloofd, één daarvan was dat we samen oud zouden worden”, schrijft ze in een emotioneel bericht op Instagram. “Mijn hart huilt en ik ga kapot. Toen jij heen bent gegaan, stierf een groot deel van mij met je mee.”
Ook het platenlabel Zurich Musiq, waar de producer voor werkte, deelt zijn overlijden. “Diepbedroefd delen we hierbij mede dat op 10 juli 2022 onze zeer dierbare broeder, Siki Martina, plotseling van ons is heen gegaan”, meldt het platenlabel. “We zijn zeer geschokt en gebroken door het verlies van niet alleen een multi getalenteerde artiest, maar ook onze dierbare broeder, een inspirerende vriend en liefdevolle ziel.”
De schietpartij gebeurde zondagavond rond 21.30 uur op de parkeerplaats naast metrostation Coolhaven in Rotterdam-West. Een buurtbewoner zag het slachtoffer in elkaar zakken en vervolgens een donkerkleurige auto met gierende banden wegrijden. De politie heeft nog geen verdachte(n) aangehouden.
Bron: Rijnmond.nl
No votes yet.
Please wait...