Telefoons weer taboe bij Bob Dylan-concerten in oktober in AFAS Live

Bob Dylan geeft op 16 en 17 oktober concerten in de Amsterdamse AFAS Live. Het publiek mag tijdens deze shows geen telefoon gebruiken, kondigt concertorganisator MOJO aan.

De 81-jarige zanger toert met zijn The Rough and Rowdy Ways tour door heel Europa. Dylan trad in 2017 ook voor een reeks van drie concerten in de Amsterdamse concertzaal op.

Bij de concerten in oktober moeten bezoekers hun telefoon in afsluitbare zakjes stoppen, die bij de ingang werden uitgedeeld. Om die reden wordt ook geadviseerd de tickets vooraf te printen en niet op een telefoon te laten zien. Bij noodgevallen kan het telefoonzakje op bepaalde plekken geopend worden. Mensen met een medische noodzaak mogen hun telefoon wel gebruiken.

De zakjes worden ingezet om voor “een betere showbelevenis voor alle betrokken partijen” te zorgen, aldus organisator MOJO. “Onze ogen gaan iets wijder open en onze zintuigen zijn iets meer geprikkeld als we de technologische apparatuur waaraan we gewend zijn geraakt even achterwege laten.”

De kaartverkoop voor het concert van Bob Dylan begint op 14 juli om 11.00 uur. De kaartprijs begint bij 106,40 euro. Het is de eerste keer in ruim vijf jaar dat de Amerikaanse zanger in Nederland optreedt.

Bron: NU.nl

No votes yet.
Please wait...