Frontale botsing in Capelle aan den IJssel: één bestuurder overleden

Bij een frontale botsing op de Hoofdweg, vlak bij de Praxis, in Capelle aan den IJssel is een dode gevallen. De aanrijding was volgens omstanders zo hard dat het motorblok uit een van de voertuigen werd geslingerd.
Het slachtoffer, een 34-jarige man uit Capelle, kwam met zijn auto rond 13:10 uur vanaf de Schollevaartse Dreef de kruising op gereden. De andere bestuurder is een 18-jarige man uit Vlaardingen. Hij raakte gewond en is door de politie aangehouden.
Volgens de politie is het geen standaard procedure om iemand aan te houden, maar meer informatie kon een woordvoerder nog niet geven. Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren wordt uiteraard onderzocht.
Omstanders vertellen tegen Rijnmond dat een van de betrokken auto’s hard kwam aanrijden en door rood reed. Op foto’s is te zien dat brokstukken over het kruispunt verspreid liggen.
Er kwam veel hulpverlening op de aanrijding af. Personeel van de traumahelikopter kwam ook ter plaatse om te reanimeren. Maar hulp mocht niet meer baten.
De weg ging na het ongeluk een tijd dicht voor onderzoek.
Bron: Rijnmond.nl
No votes yet.
Please wait...