Adele toch in Las Vegas met concertreeks die ze eerder lastminute afzegde

Adele gaat van november tot maart naar Las Vegas met een concertreeks die ze eigenlijk al in januari in de gokstad zou geven. Vanwege corona liepen de voorbereidingen vertraging op.
 
“Woorden kunnen niet uitdrukken hoe blij ik ben dat ik deze shows eindelijk opnieuw mag aankondigen”, schrijft Adele op Instagram.

“Ik vond het vreselijk om ze eerder te moeten afzeggen. Maar nu de logistieke voorbereidingen eindelijk gereed zijn en ik weet dat de shows ook echt kunnen plaatsvinden, heb ik er meer zin in dan ooit.”

De Britse biedt nog een keer haar excuses aan tegen de fans die eerder werden teleurgesteld. “Maar ik wil nogmaals benadrukken dat dit toen echt de juiste keuze was. Ik ga jullie straks het beste van mezelf geven.”

Eind januari liet Adele weten dat een groot deel van haar team was geveld door het coronavirus en de voorbereidingen daardoor vertraging opliepen.

De shows gaan vanaf november tot maart plaatsvinden in het Colosseum, de concertzaal van het hotel Caesars Palace in Las Vegas.

Bron: NU.nl

No votes yet.
Please wait...