Twee personen gewond bij steekpartijen in centrum van Rotterdam

Bij twee steekpartijen in Rotterdam-Centrum zijn woensdagavond twee mensen gewond geraakt. Dat meldt de politie. De twee incidenten waren vrijwel gelijktijdig en op ongeveer 200 meter bij elkaar vandaan. Het is nog niet duidelijk of er een verband is tussen de twee incidenten. Twee mensen zijn aangehouden.
De politie ging eerst af op een melding van een steekpartij op de hoek van het Stadhuisplein met de Lijnbaan. Een jonge man raakte daarbij zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.
De tweede melding kwam korte tijd later. Daarbij was sprake van een gewonde na een steekpartij op de Karel Doormanstraat. Een eveneens jonge man raakte gewond, maar kon wel zelfstandig de ambulance in.
Steekpartijen Stadhuisplein en Karel Doormanstraat Rotterdam

Steekpartijen Stadhuisplein en Karel Doormanstraat Rotterdam© MediaTV
De politie heeft de omgeving van een café op Karel Doormanstraat afgezet met politielinten. Ook op het Stadhuisplein is de omgeving afgezet. Agenten spreken met getuigen en kijken camerabeelden uit.
Vlak na de steekpartijen zijn twee mannen aangehouden. Er wordt nog naar een onbekend aantal andere betrokkenen gezocht.
Wat de aanleiding is van de steekpartijen, is niet bekend. Ook kan de politie nog niet zeggen waar de slachtoffers en verdachten vandaan komen.
Bron: Rijnmond.nl
No votes yet.
Please wait...