Radio Hertogjansplace
DiversenDiversen

Dj’s gezocht

Ben jij een muziekliefhebber die graag zijn of haar passie wil delen met anderen? Hou je van de hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90?

Dan is dit je kans om dj te worden bij radiohertogjansplace, het online radiostation dat de beste muziek van toen draait.

Radiohertogjansplace zoekt enthousiaste dj’s die een eigen programma willen maken en presenteren. Je kunt je eigen stijl en smaak laten horen, zolang je maar binnen het format van de zender past. Je hebt geen ervaring nodig, alleen een goede microfoon, een stabiele internetverbinding en een liefde voor muziek.

Als je interesse hebt, stuur dan een email naar janelburg@hotmail.nl met je naam, leeftijd, woonplaats en een korte motivatie. Wie weet word jij binnenkort een van de nieuwe stemmen van radiohertogjansplace!

En vergeet niet om ook eens een kijkje te nemen op onze website https://hertogjansplace.nl/, waar je meer informatie kunt vinden over onze zender, onze dj’s en onze chatbox, waar je gezellig kunt kletsen met andere luisteraars.

Radiohertogjansplace, de plek waar de muziek van toen weer tot leven komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *