Radio Hertogjansplace
Programma

Radio programma Zaterdag

Ben je op zoek naar een radioprogramma dat je de hele dag door laat lachen?  

Dan moet je luisteren naar Nonstop, het grappigste radiostation van Nederland! Nonstop draait de leukste muziek, van klassiekers tot de nieuwste hits, en heeft de meest hilarische presentatoren die je vermaken met hun humor en gezelligheid.  

Je kunt Nonstop beluisteren via https://hertogjansplace.nl/ of via de chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255, waar je ook kunt meepraten met andere luisteraars en de dj’s. Nonstop is 24 uur per dag, 7 dagen per week te horen, dus je hoeft nooit meer een saai moment te hebben! 

 En als je zelf een dj wilt worden, dan kan dat ook! Hertog Jan’s Place is altijd op zoek naar nieuw talent dat onze luisteraars kan vermaken met hun stem en persoonlijkheid. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar janelburg@hotmail.nl en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe ster!  

Hertog Jan’s Place, de hele dag 24 uur lang jouw favoriete radiozender! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *