Radio Hertogjansplace
Programma

Radio programma Zondag

Radio Hertogjansplace is het radioprogramma voor de liefhebbers van oldies. Elke zondagavond van 20:00 tot 22:00 uur kunt u luisteren naar de beste hits uit de jaren 60, 70, 80, 90 en 2000

Dj Aragorn draait de plaatjes en praat u bij over de muziekgeschiedenis. U kunt ook gezellig meepraten in de chatbox. De link naar de chatbox is https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255. U kunt ook een verzoekje aanvragen via https://hertogjansplace.nl.

Radio Hertogjansplace is altijd op zoek naar nieuwe dj’s m/v die hun passie voor oldies willen delen. Heeft u interesse? Stuur dan een email naar janelburg@hotmail.nl en wie weet bent u binnenkort te horen op Radio Hertogjansplace.

Oldies Night, elke zondagavond op Radio Hertogjansplace, het radioprogramma met een gouden randje.

Op Oldies Night hoort u de grootste artiesten uit de afgelopen decennia, zoals Stevie Wonder, Led Zeppelin, Elton John, Pink Floyd, Red Hot Chili Peppers, The Smashing Pumpkins, Nine Inch Nails en The Notorious B.I.G. Of u nu houdt van soul, rock, pop, funk, metal of rap, er is voor ieder wat wils op Radio Hertogjansplace. Stem dus af op Oldies Night en geniet van de beste muziek aller tijden!

U kunt Radio Hertogjansplace online beluisteren via https://hertogjansplace.nl. Daar vindt u ook meer informatie over het radioprogramma, de dj’s.
Radio Hertogjansplace is ook te volgen op Facebook.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties van Radio Hertogjansplace!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *