Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Dinsdag

Welkom bij Radio Hertogjansplace, het online radiostation waar je de beste muziek uit de jaren 60, 70, 80, 90 en 2000 hoort.
Disco Night is ons programma dat je elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur laat swingen op de dansvloer. Je hoort de leukste disco hits van toen en nu, afgewisseld met verzoekjes van onze luisteraars.

Je kunt ook gezellig meepraten in onze chatbox op https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255, waar je andere luisteraars en onze dj’s kunt ontmoeten. Heb je een verzoekje? Ga dan naar https://hertogjansplace.nl en vul het formulier in. Wij draaien graag jouw favoriete plaat.

Wil je zelf ook dj worden bij Radio Hertogjansplace? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste dj’s m/v die ons team willen versterken. Stuur een email naar janelburg@hotmail.nl en wie weet ben jij binnenkort te horen op ons station.

Radio Hertogjansplace, de gezelligste online radio!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *