Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Maandag

Radiohertogjansplace kondigt met enthousiasme een muzikale reis aan die de luisteraars meeneemt door de decennia heen, van de swingende jaren 60 tot de dynamische jaren 2000 en verder. Elke maandag kunnen luisteraars genieten van een non-stop selectie van klassiekers die niet alleen nostalgie oproepen, maar ook de evolutie van muziek door de jaren heen laten zien.

De chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 biedt een interactieve ervaring waar luisteraars in real-time kunnen chatten, verzoeknummers kunnen indienen en deel kunnen nemen aan de gemeenschap die zich rond de muziek vormt.
Via de Jukebox op de website https://hertogjansplace.nl kunnen luisteraars hun favoriete nummers aanvragen, waardoor ze een persoonlijke touch aan de programmering kunnen geven.

Bovendien is Radiohertogjansplace op zoek naar gepassioneerde DJ’s die hun liefde voor muziek willen delen en deel willen uitmaken van het team. GeĆÆnteresseerden kunnen contact opnemen via janelburg@hotmail.nl.

Dit initiatief belooft een verrijkende ervaring te zijn voor zowel de luisteraars als de deelnemende DJ’s, terwijl het de kracht van muziek viert om mensen samen te brengen en herinneringen te creĆ«ren die generaties overstijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *