Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Vrijdag

Duik in de nostalgische golven van Radio Hertogjansplace, waar de tijdloze klanken van de jaren ’60 tot de vroege 2000s elke vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 tot leven komen.
Onder de bezielende leiding van Dj Aragorn, een kenner van de klassiekers, worden luisteraars meegenomen op een muzikale reis door decennia van hits.

Of je nu verlangt naar de swingende sixties, de glamoureuze seventies, de eclectische eighties, de grungy nineties of de populaire tunes van de millenniumwisseling, er is voor elk wat wils. De interactieve chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 biedt een plek voor muziekliefhebbers om te verbinden, verzoeknummers aan te vragen en deel te nemen aan de levendige gemeenschap die zich rond de uitzendingen heeft gevormd.

En voor degenen die zich geroepen voelen om hun passie voor muziek te delen, staat de deur open; Radio Hertogjansplace is op zoek naar nieuwe Dj’s om het team te versterken.

Dus, of je nu een luisteraar bent die op zoek is naar een soundtrack voor je avond, of een aspirant-Dj die klaar is om de ether te betreden, stem af op Radio Hertogjansplace en laat de muziek je meevoeren.

Website https://hertogjansplace.nl
Email janelburg@hotmail.nl

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *