Radio Hertogjansplace
Programma

radioprogramma Donderdag

In de wondere wereld van Radio Hertogjansplace, waar de tijd geen meester is maar een vriendelijke metgezel, dansen de decennia hand in hand. Hier, in dit non-stop radioprogramma, waar de jaren ’60 met hun rebelse rock-‘n-roll de vloer delen met de disco van de jaren ’70, de synthesizers van de jaren ’80 en de boybands van de jaren ’90, is er muziek voor iedereen. En laten we de jaren 2000 niet vergeten, waar de hits net zo divers zijn als de smaken van een goed gevulde snoepwinkel. Elke donderdag, de dag die bekend staat als de kleine vrijdag, opent Radio Hertogjansplace haar deuren voor een dag vol nostalgie en nieuwe ontdekkingen.

Voor de luisteraars die hun muzikale dorst willen lessen, is er de Jukebox op de website https://hertogjansplace.nl, een digitale schatkist die wacht op jouw verzoekjes. En voor degenen die graag hun stem willen laten horen, is de chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 meer dan een plek om te typen – het is een podium waar vriendschappen worden gesmeed en muzikale harten samenkomen.

Maar wacht, er is meer! Radio Hertogjansplace zoekt DJ’s, mannen en vrouwen die niet bang zijn om de microfoon te pakken en de ether te vullen met hun passie voor muziek. Dus, als je ooit hebt gedroomd van het DJ-leven, stuur dan een e-mail janelburg@hotmail.nl en wie weet word jij de nieuwe stem die de luisteraars door hun werkdag helpt.

Dus, of je nu een luisteraar bent met een voorliefde voor vinyl, een chatbox warrior, of een aspirant-DJ, Radio Hertogjansplace heeft voor ieder wat wils. Stap in de tijdmachine van muziek en laat je meevoeren naar het verleden, heden, en alles daartussenin. Het is meer dan een radiostation; het is een gemeenschap, een ervaring, een plek waar de muziek nooit stopt en de goede tijden blijven rollen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *