Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Vrijdag

Radio Hertogjansplace, met het radioprogramma Jukebox Time, is een levendige ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers die verlangen naar de gouden hits van de jaren ’60 tot de jaren 2000. Elke vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur, neemt DJ Aragorn luisteraars mee op een nostalgische reis door de tijd, waar klassiekers van rock, pop, soul en disco de revue passeren.

De interactieve chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 biedt een platform voor luisteraars om te verbinden en hun liefde voor muziek te delen.
Met een rijke geschiedenis die verweven is met de cultuur van Rotterdam, biedt Radio Hertogjansplace niet alleen muziek, maar ook een blik op het oude Rotterdam, waardoor het een unieke ervaring is voor zowel jong als oud.

De website van het station is een schatkamer van informatie en nostalgie, waar bezoekers kunnen genieten van foto’s en verhalen uit het verleden van de stad.

Bovendien is Radio Hertogjansplace actief op zoek naar nieuwe DJ’s om het team te versterken en de muzikale reis voort te zetten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via janelburg@hotmail.nl Dit station is meer dan alleen een radiozender; het is een gemeenschap die de tijdloze kracht van muziek viert.

Website https://hertogjansplace.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *