Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Zondag

Radio Hertogjansplace, een bruisende online radiozender, brengt elke zondagavond de nostalgische klanken van de Oldies Night naar luisteraars overal.
Met een breed scala aan hits uit de jaren ’60, ’70, ’80, ’90 en de vroege 2000s, biedt het programma een muzikale reis door de tijd, gepresenteerd door de charismatische Dj Aragorn.

Luisteraars worden uitgenodigd om deel te nemen aan de show door hun favoriete oldies aan te vragen via de interactieve chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255, waardoor een unieke en persoonlijke ervaring ontstaat.

De passie voor muziek en de rijke geschiedenis van Rotterdam zijn de kern van Radio Hertogjansplace, waar de muziek niet alleen herinneringen oproept, maar ook nieuwe creëert.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het delen van hun liefde voor muziek en het bijdragen aan de gemeenschap, staat de deur open voor nieuwe Dj’s om zich aan te sluiten bij het team. Door een e-mail te sturen naar janelburg@hotmail.nl, kan men deel uitmaken van een zender die toegewijd is aan het levend houden van de gouden dagen van de radio.

Bezoek de website van Radio Hertogjansplace voor meer informatie over de programmering, speciale evenementen en de rijke geschiedenis van de stad Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *