Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Donderdag

Stel je voor, een radiostation waar de tijd geen greep heeft, waar de jaren ’60 swingen naast de hits van nu, en waar de DJ’s nog gezocht worden via janelburg@hotmail.nl  welkom bij Radio Hertogjansplace!

Hier, in deze muzikale tijdmachine, is het Non-Stop programma een feest van nostalgie en nieuwe ontdekkingen. Van de soulvolle klanken van de blues tot de vrolijke tonen van de Nederlandse popmuziek, elke noot vertelt een verhaal. En als je denkt dat de rock & roll van Elvis Presley niet kan samengaan met de moderne beats van vandaag, dan heb je nog niet afgestemd op deze zender.

De chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 is de plek waar luisteraars samenkomen, niet alleen om te chatten maar ook om hun muzikale verzoekjes in te dienen via de Jukebox https://hertogjansplace.nl een digitale wensput waar je dromen uitkomen in de vorm van je favoriete liedje.

En als je ooit hebt gedroomd van achter de microfoon staan, dan is dit je kans, want Radio Hertogjansplace zoekt DJ’s – geen ervaring vereist, alleen een passie voor muziek en een e-mailadres. Dus stof die oude platencollectie af, warm je stembanden op en wie weet ben jij de volgende stem die door de ether klinkt, van Rotterdam tot de rest van de wereld.

Radio Hertogjansplace, waar elke dag een muzikaal avontuur is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *