Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Woensdag

Radio Hertogjansplace, een charmant station dat de luisteraar meeneemt op een nostalgische reis door de tijd, biedt een unieke ervaring met zijn programma ‘Blues Time’.

Elke woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur, brengt DJ Aragorn de blues tot leven met een zorgvuldig geselecteerde mix van klassiekers uit de jaren ’60 tot de hedendaagse hits.
Het is niet alleen een kans om te genieten van tijdloze muziek, maar ook om deel te nemen aan de levendige gemeenschap via de chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255, waar luisteraars verzoekjes kunnen indienen en interactie kunnen hebben met de DJ en andere muziekliefhebbers.

Voor degenen die gepassioneerd zijn door muziek en radio, biedt Radio Hertogjansplace ook spannende mogelijkheden om deel uit te maken van het team; ze zijn op zoek naar nieuwe DJ’s van alle geslachten om hun liefde voor muziek te delen en de rijke geschiedenis van de blues voort te zetten.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via janelburg@hotmail.nl. Met een geschiedenis die zich uitstrekt van de jaren ’60 tot 2024, is Radio Hertogjansplace een levend archief van muzikale herinneringen, klaar om ontdekt te worden door een nieuwe generatie luisteraars.

Website https://hertogjansplace.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *