Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Vrijdag

Radio Hertogjansplace brengt een unieke mix van nostalgie en gezelligheid, met het radioprogramma Jukebox Time dat de luisteraars meeneemt op een muzikale reis door de decennia.

Elke vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur, zorgt DJ Aragorn ervoor dat de gouden hits van de jaren ’60 tot de jaren 2000 weer tot leven komen.
Luisteraars kunnen hun favoriete nummers aanvragen en genieten van de interactie in de chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255, waar muziekliefhebbers samenkomen om herinneringen op te halen en nieuwe te creëren. Het is een plek waar de liefde voor muziek en de charme van Rotterdam samensmelten, waarbij ook de geschiedenis van de stad een rol speelt in de uitzendingen.

Voor diegenen die gepassioneerd zijn door muziek en radio, biedt Radio Hertogjansplace een kans om deel uit te maken van het team; ze zijn op zoek naar nieuwe DJ’s die de geest van de radio levend willen houden.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via het vermelde e-mailadres janelburg@hotmail.nl. Met een rijke geschiedenis en een toegewijde gemeenschap, blijft Radio Hertogjansplace een schitterende ster aan het firmament van online radiostations.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *